Utorak, Januar 20, 2009

Prekookeanska krstarenja - povezuju udaljene svetove i civilizacije

    

 

Prekookeanska krstarenja MSC brodovima znači otkrivanje pravih avantura. Prekookeanska krstarenja će vam ponuditi mogućnost da osetite posebne praznike, na kojima možete slobodno uživati u vašim hobijima i strastima.

Možete pohađati kurs kuvanja, časove plesa, ili uživati u uzbuđenju slavlja Nove Godine na otvorenom moru. Ali to nije sve. Naša posada će se pobrinuti za Vašu udobnost i utisnuti vam u dušu nezaboravna sećanja.

Prekoračujući dva sveta, putujući od starog kontinenta do novog, zaustavićete se u nekim od najlepših lokacija u Evropi, nakon čega ćete uroniti u jedinstveno, čarobno prekookeansko krstarenje, i konačno ćete biti zapanjeni uzbuđujućim lepotama Kariba.

"Otkrivajući Brazil". Doživite iskustva transatlantskih linija ranih godina dvadesetog veka, istražujući istoriju, kulturu i bit različitih naroda. Nećete moći odoleti autentičnom šarmu Brazila i Recifa, Salvador i Rio de Janeiro će uspeti u prenošenju Vama ukusa pravog "saudaje du Brasil"

"Zaljubite se u Afriku" - Priroda i tradicije magične zemlje! Posetite daleke zemlje i osetite uzbuđenja pravog safarija, sa krstarenjem između Evrope i Južne Afrike.

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me