Prekookeanska krstarenja - povezuju udaljene svetove i civilizacije

    

 

Prekookeanska krstarenja MSC brodovima znači otkrivanje pravih avantura. Prekookeanska krstarenja će vam ponuditi mogućnost da osetite posebne praznike, na kojima možete slobodno uživati u vašim hobijima i strastima.

Možete pohađati kurs kuvanja, časove plesa, ili uživati u uzbuđenju slavlja Nove Godine na otvorenom moru. Ali to nije sve. Naša posada će se pobrinuti za Vašu udobnost i utisnuti vam u dušu nezaboravna sećanja.

Prekoračujući dva sveta, putujući od starog kontinenta do novog, zaustavićete se u nekim od najlepših lokacija u Evropi, nakon čega ćete uroniti u jedinstveno, čarobno prekookeansko krstarenje, i konačno ćete biti zapanjeni uzbuđujućim lepotama Kariba.

"Otkrivajući Brazil". Doživite iskustva transatlantskih linija ranih godina dvadesetog veka, istražujući istoriju, kulturu i bit različitih naroda. Nećete moći odoleti autentičnom šarmu Brazila i Recifa, Salvador i Rio de Janeiro će uspeti u prenošenju Vama ukusa pravog "saudaje du Brasil"

"Zaljubite se u Afriku" - Priroda i tradicije magične zemlje! Posetite daleke zemlje i osetite uzbuđenja pravog safarija, sa krstarenjem između Evrope i Južne Afrike.

Krstarenje Karibima

                                                 

Čekaju Vas netaknuta priroda, idealne plaže i kristalno čiste vode. Provešćete nezaboravne praznike otkrivajući sunčane tropske obale. Krstarenja karibima na brodu MSC-a su jedinstveno i uzbuđujuće iskustvo, kao ni jedno drugo. Lepota ponuđenih itinerera i vrhunska usluga na brodu, pružit će vam istinski posebne praznike. Šta god da birate, možete biti sigurni da ste odabrali najbolje.

MSC krstarenja preporučuju: Samana (Cayo Levantado)...Privatno ostrvo MSC krstarenja, posebno za Vas! Na ovom izletu, otkrivat ćete čuda Samane, susrest ćete se sa devičanski čistom prirodom, izolovanim selima, dubokim modrim morem, stablima kokosa, plantažama kafe i koke, egzotičnim pticama, tropskim voćem i cvećem.
Prilikom dolaska na ranč ići ćete na divno jahanje prema El Limon, gde ćete uživati u jednom od sugestivnijih slapova poluostrva, koji se nalazi u okruženju kao iz snova.anà (Cayo Levantado)...

Krstarenja Južnom Afrikom

                                                                        

 

 Južna Afrika je jedna od najfascinantnijih kontinenata. MSC krstarenja Južnom Afrikom će vas odvesti u nezaboravnoj avanturu, gde ćete stići u Južnu Afriku prolazeći kroz istorijski poznat Suezki kanal, raskršće dvaju svetova, koji ujedinjuje različite kulture i tradicije.
Sve ovo će Vam pružiti fantastični MSC brodovi, prefinjeno opremljeni s posebnim doživljajem.                                       
Za ljubitelje prirode i uzbuđenja, MSC krstarenja južnom afrikom omogućuju i dodatni 3-dnevni izlet u Durban. Moći ćete učestvovati u pravom safariju, uživajući u predivnoj, netaknutoj prirodi. Bićete u mogućnosti da izbliza posmatrate životinje, u njihovom prirodnom staništu kao i otkriti celi novi svet.

Krstarenja Južnom Amerikom

 

             

 

MSC Krstarenja Južnom Amerikom će vas odvesti na putovanje na kojem ćete otkrivati latinske kulture, uživajući u sugestivnoj južnoameričkoj obali, tropskim šumama, predivnim plažama i uzbudljivim gradovima, poznatim širom sveta po svojoj dinamičnosti i "divljim" zabavama.

Tropski raj Brazila Vas čeka - od mirnih plaža Arajala do zapanjujuće energije Rio de Janeira, pa do Salvadora, glavnog grada države Bahia. Uživajte u južnoameričkoj arhitekturi, u koju su se stopile različite kulture i kolonijalni uticaji. Legendarne plaže Copacabana i Ipanema su stavili Rio de Janeiro u drugi plan, kao glavni grad turizma Južne Amerike. Pođite na karneval Rio de Janeira, najvažniji događaj godine...Gde god budete, duh Južne Amerike će vas dohvatiti. MSC brodovi kojima možete doživeti krstarenje Južnom Amerikom